CONGRES & SYMPOSIUM

Uw congres of symposium laten organiseren in binnenland of buitenland

Iedere bijeenkomst of congres vereist maatwerk en zal na inventarisatie van de doelstelling geheel worden afgestemd op uw wensen en behoeften.
Een congres is een geschikt middel om uw vakkennis over te dragen en om de relatie met uw doelgroep op te bouwen of te versterken en om te netwerken.

Wij beschikken over goede contacten met locaties, hotels, sprekers en dagvoorzitters. Wij verzorgen voor u de juiste locatie, de aankleding, de catering, de inschrijvingen en alle andere organisatorische zaken, zodat u zich op de inhoud kunt richten. Uiteraard denken wij ook hierin graag met u mee, denk hierbij aan het inzetten van gastsprekers of een unieke vergaderbreak.

Een impressie van onze congressen en symposia

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Opdrachtgevers

logo-asr
logo-misk
logo-kenm
logo-nimbus
logo-bmg
logo-deltalinqs

“Persoonlijk, creatief en meedenkend! Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen waar Balance Business Events aan voldoet. Wij zijn in de loop der tijd een vaste klant geworden en hopen dat nog jaren te mogen voortzetten. Bedankt voor jullie enthousiasme!”

Landgoed Duin & Kruidberg

“Ik heb Balance Events leren kennen op een buitenlands event van een zakenpartner. Sindsdien maken wij ook gebruik van hun diensten. Vanwege hun professionaliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en persoonlijke aanpak is ieder event een groot succes.

Ze nemen niet alleen al het werk uit handen maar maken door hun vakkundige medewerkers een event professioneler.”

MISK

“Werken met Balance staat voor; professionaliteit, ze verstaan hun vak en er is altijd een fijne samenwerking. Ieder jaar organiseren wij een evenement in samenspraak met Balance en elk jaar weten zij weer een origineel programma op tafel te leggen. Jullie verrichten uitstekend werk!”

Nimbus