EVENTS & BEDRIJFSFEESTEN

Uw event, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren in Nederland of in het buitenland

Of het nu gaat om een personeelsfeest, de opening van een nieuw kantoor, een jubileum, een diner, een congres of een sociaal programma om een vergadering af te sluiten, elk evenement is uniek.

Wij maken geen gebruik van standaard draaiboeken. Wij gebruiken al 30 jaar onze creativiteit, ervaring, kennis en contacten om uw evenement tot een onvergetelijk en uniek succes te maken.

Een impressie van onze events en feesten

Bent u benieuwd of wij uw volgende event tot een onvergetelijke kunnen maken?

Opdrachtgevers

logo-asr
logo-misk
logo-kenm
logo-nimbus
logo-bmg
logo-deltalinqs

“Persoonlijk, creatief en meedenkend! Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen waar Balance Business Events aan voldoet. Wij zijn in de loop der tijd een vaste klant geworden en hopen dat nog jaren te mogen voortzetten. Bedankt voor jullie enthousiasme!”

Landgoed Duin & Kruidberg

“Ik heb Balance Events leren kennen op een buitenlands event van een zakenpartner. Sindsdien maken wij ook gebruik van hun diensten. Vanwege hun professionaliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en persoonlijke aanpak is ieder event een groot succes.

Ze nemen niet alleen al het werk uit handen maar maken door hun vakkundige medewerkers een event professioneler.”

MISK

“Werken met Balance staat voor; professionaliteit, ze verstaan hun vak en er is altijd een fijne samenwerking. Ieder jaar organiseren wij een evenement in samenspraak met Balance en elk jaar weten zij weer een origineel programma op tafel te leggen. Jullie verrichten uitstekend werk!”

Nimbus