OVER ONS

Wie zorgen voor Balance in de organisatie van uw event?

Wij zijn al 30 jaar behoorlijk eigenwijs en enorm ambitieus. ‘Out of the box’ denken zit in ons DNA en met ons team gaan we tot het uiterste om uw evenement tot een succes te maken.

Wij hebben oog voor de kleinste details en laten nooit iets aan het toeval over. Bij elk event, hoe klein dan ook, zijn wij persoonlijk aanwezig om te zorgen dat alles precies zo loopt als gepland.

Onze tailormade benadering en zoektocht naar de juiste balans zorgt ervoor dat we vaak al jaren voor dezelfde opdrachtgevers mogen werken en  daar zijn we trots op!

 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer we er allebei van overtuigd zijn dat we samen het perfecte event neer kunnen zetten, maken wij graag een uniek, creatief en op maat gemaakt voorstel. Bent u op zoek naar verschillende ideeën met bijbehorende budgetten? Dan gaan we graag enthousiast en exclusief voor u aan de slag!

Ons team

Wij zijn een klein, veelzijdig en hecht team. Onze diverse persoonlijke kwaliteiten vullen elkaar goed aan. Oog voor detail, creativiteit en persoonlijke aandacht bij onze projecten staan bij ons hoog in het vaandel en typeren onze manier van werken.

lukas-van-den-heuvel

Lukas

Met zijn aanstekelijke enthousiasme gaat Lukas, al sinds de oprichting van Balance Business Events in 2001, geen uitdaging uit de weg. Onvergetelijke evenementen organiseren vindt hij het mooiste wat er is en daardoor is werken met Lukas elke keer weer een feestje!

daphne

Daphne

Al meer dan een decennium is Daphne onze rots in de branding. Met ruim 25 jaar ervaring in de hospitality kent deze industrie voor haar geen geheimen meer. Daphne’s ervaring en perfectionisme zorgen ervoor dat je als opdrachtgever geheel ontzorgd wordt.

ole

Ole

Onze creatieve duizendpoot Ole, maakt ons kleine en hechte team compleet. Zijn hands- on mentaliteit en vrolijke persoonlijkheid maken hem naast een fijne collega in  elk projectteam ook de ideale gastheer tijdens evenementen.

Opdrachtgevers

logo-asr
logo-misk
logo-kenm
logo-nimbus
logo-bmg
logo-deltalinqs

“Persoonlijk, creatief en meedenkend! Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen waar Balance Business Events aan voldoet. Wij zijn in de loop der tijd een vaste klant geworden en hopen dat nog jaren te mogen voortzetten. Bedankt voor jullie enthousiasme!”

Landgoed Duin & Kruidberg

“Ik heb Balance Events leren kennen op een buitenlands event van een zakenpartner. Sindsdien maken wij ook gebruik van hun diensten. Vanwege hun professionaliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en persoonlijke aanpak is ieder event een groot succes.

Ze nemen niet alleen al het werk uit handen maar maken door hun vakkundige medewerkers een event professioneler.”

MISK

“Werken met Balance staat voor; professionaliteit, ze verstaan hun vak en er is altijd een fijne samenwerking. Ieder jaar organiseren wij een evenement in samenspraak met Balance en elk jaar weten zij weer een origineel programma op tafel te leggen. Jullie verrichten uitstekend werk!”

Nimbus