CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd wat Balance Business Events voor u kan betekenen?
Of wilt u eens van gedachten wisselen over de invulling van uw event, incentive, bedrijfsreis, congres of symposium? Aarzel niet langer!

Bel ons:
+31 (0)20 572 7180

Mail ons:
info@balance-events.nl

Pilotenstraat 58
1059 CR  Amsterdam

Of vul het contactformulier in:

Wie brengt uw event in Balance

Al 30 jaar zijn wij behoorlijk eigenwijs en enorm ambitieus. ‘Out of the box’ denken zit in ons DNA en met ons team gaan we tot het uiterste om uw evenement tot een succes te maken. Met ons oog voor de kleinste details en laten nooit iets aan het toeval over.

Bij elk event, hoe klein dan ook, zijn wij persoonlijk aanwezig om te zorgen dat alles precies zo loopt als gepland. Onze tailormade benadering en zoektocht naar de juiste balans zorgt ervoor dat we vaak al jaren voor dezelfde opdrachtgevers mogen werken en daar zijn we trots op!

Wij zijn een klein, veelzijdig en hecht team. Onze diverse persoonlijke kwaliteiten vullen elkaar goed aan.

Opdrachtgevers

logo-asr
logo-misk
logo-kenm
logo-nimbus
logo-bmg
logo-deltalinqs

“Persoonlijk, creatief en meedenkend! Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen waar Balance Business Events aan voldoet. Wij zijn in de loop der tijd een vaste klant geworden en hopen dat nog jaren te mogen voortzetten. Bedankt voor jullie enthousiasme!”

Landgoed Duin & Kruidberg

“Ik heb Balance Events leren kennen op een buitenlands event van een zakenpartner. Sindsdien maken wij ook gebruik van hun diensten. Vanwege hun professionaliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en persoonlijke aanpak is ieder event een groot succes.

Ze nemen niet alleen al het werk uit handen maar maken door hun vakkundige medewerkers een event professioneler.”

MISK

“Werken met Balance staat voor; professionaliteit, ze verstaan hun vak en er is altijd een fijne samenwerking. Ieder jaar organiseren wij een evenement in samenspraak met Balance en elk jaar weten zij weer een origineel programma op tafel te leggen. Jullie verrichten uitstekend werk!”

Nimbus